Skip to main content

Over Pokemagic

 

2017 Oprichting

Sinds onze oprichting in 2017 hebben wij een bijzondere reis afgelegd. Begonnen met het idee om kinderen méér te bieden voor hun zakgeld, hebben wij oorspronkelijk setjes van 50 Pokémon kaarten aangeboden, in plaats van de standaard boosters van 10 kaarten. Hiermee wilden we het enthousiasme en de liefde voor het verzamelen binnen een jongere generatie opwekken.

2022 een nieuw doel

Maar de wereld van Pokémon TCG is groots en divers en zoals vele verzamelaars weten, evolueren ook onze verzamelbehoeften. In 2022 hebben we onze koers veranderd. We zagen dat verzamelaars vaak nét die ene kaart misten om hun set compleet te maken. En zo werd ons nieuwe doel geboren: verzamelaars door heel de EU helpen om hun sets compleet te maken. We willen dat elk ontbrekend stukje van jouw collectie slechts een klik verwijderd is.

Dus, of je nu een jonge fan bent die een speciale band heeft met een bepaalde Pokémon of een doorgewinterde verzamelaar die streeft naar perfectie in elke set, we zijn hier om je te ondersteunen.

De toekomst

We streven ernaar om verzamelen niet alleen leuk, maar ook betaalbaar te houden. Daarom kijken we continu naar mogelijkheden om onze verzendkosten te verlagen en onze Europese Pokémon trainers beter van dienst te zijn. Daarnaast bieden we sinds 2024 de mogelijkheid voor klanten om hun kaarten bij ons in te ruilen via ons verkoopplatform, zodat elke kaart een tweede, derde of zelfs vierde leven kan krijgen bij een andere enthousiaste verzamelaar.

Met meer dan 7.500 kaarten op voorraad en de droom om elke verzamelaar te helpen, blijven we groeien en evolueren. En wist je dat onze passie voor Pokémon persoonlijk is? Jasper, onze oprichter, spaart al Pokémon kaarten sinds zijn 6e jaar. Zijn favoriete Pokémon? Arcanine, met de Light Arcanine kaart als zijn absolute schat.

Bij Pokemagic.nl ben je niet zomaar een klant; je wordt deel van een community die de liefde voor Pokémon deelt. Bedankt dat je ons vertrouwt met jouw verzamelpassie. Laten we samen de magie van Pokémon vieren. Welkom bij Pokemagic.nl!

Favoriete kaart van Jasper (oprichter van PokeMagic)