Skip to main content

Veel ouders vragen het zich af. “Ik wil Pokémon kaarten kopen voor mijn kind, wat moet ik kopen?” Graag leggen we uit hoe je als ouder ervoor kan zorgen dat je de juiste kaarten koopt.

“Dit is een speciale want hij glimt.” Vroeger als kind vond ik deze altijd zo gaaf! Ze glimmen mooi waardoor het een erg gaaf gezicht is om ze naast elkaar in een map te zien. Gewone glitter kaarten en trainer glitter kaarten verkopen wij hier.

Heb je jouw zoon of dochter wel een horen zeggen “deze is sterk want hij heeft heel veel levens”? Kaarten met veel HP (health points / levens punten) worden vaak gezien als super sterk door kinderen. Veel rare (zeldzame) kaarten hebben veel levenspunten. Ook reverse rare en holo rare kaarten voldoen hieraan. Deze zijn iets specialer gezien ze ook nog glimmen.

V, VMAX, EX, Mega EX, GX, BREAK…. Wat is dat allemaal? Als je jouw kind deze woorden hoort roepen dan hebben ze al aardig hun weg gevonden binnen de Pokémon kaarten wereld. Dit zijn ultra rare (ultra zeldzame) kaarten die je niet in elk pakje in de winkel zou vinden. Over de jaren heen hebben zijn hier verschillende namen voor bedacht. Het best kan je met jouw zoon of dochter eens bij onze losse kaarten kunnen kijken welke ze nog niet in hun verzameling hebben. Ook bieden wij een setje met 10 verschillende V kaarten aan.

Is jouw kind net begonnen met het sparen van Pokémon kaarten en vind ie vooral de plaatjes van de pokemons leuk? Pokémagic raad dan aan om eens te kijken bij onze 50 kaarten set deals. Hier vind je pakjes van 50 kaarten voor een scherpe prijs. In deze pakjes zitten dan ook erg veel kaarten met plaatjes van de pokemons.

Tot slot, zorg ervoor dat jouw kind de kaarten goed opbergt en beschermt. Dit is niet alleen om ervoor te zorgen dat de kaarten niet beschadigt raken. Naast bescherming zorgt het er namelijk ook voor dat niet door het hele huis losse kaarten zullen liggen. Leuke blikjes en opbergmappen vind je hier.