Skip to main content

Weet je niet exact waar je het best Pokémon kaarten kan kopen? Op zoek naar die laatste kaarten om een deck of collectie compleet te maken? Veel winkels verkopen alleen verpakte pakjes met kaarten. Het kan daarom zijn dat het lastig is om een betrouwbare plek te vinden waar je terecht kan om losse Pokémon kaarten te kopen. Waar kan dat?

1. Pokemagic

Hier op Pokémagic worden 250+ losse kaarten aangeboden. Deze kaarten zijn altijd origineel en komen veelal net uit de pakjes. Naast het aanbieden van losse kaarten bied Pokemagic ook setjes met kaarten van 50 stuks. Zo kan je voordelig aan veel kaarten komen om een goede start aan jouw collectie te maken!

2. Marktplaats

Op marktplaats zijn er veel verschillende verkopers die tweedehands kaarten aanbieden. Het nadeel van marktplaats is dat je niet zeker ervan bent dat de kaarten echt zijn en in goede staat verkeren. Het is ook erg gemakkelijk om opgelicht te worden via marktplaats, daarom raad Pokemagic aan om altijd jouw koop persoonlijk op te halen. Zo voorkom je dat je wordt opgelicht, en weet je zeker dat de kaarten in de juiste staat verkeren.

3. EBay

EBay is vergelijkbaar met marktplaats. Het enige verschil is dat op EBay er veel internationaler gehandeld wordt. Het is bij kopen via EBay aangeraden om te betalen via Paypal. Mocht de bestelling niet geleverd worden, of de kaarten niet in juiste staat zijn, dan is het mogelijk via de customer service van Paypal om het geld terug te vorderen.

4. Andere webshops

Er zijn veel andere webshops in Nederland waar het mogelijk is om nieuwe pakjes, maar ook losse kaarten te kopen. Let er altijd goed op dat je niet te veel betaald voor jouw kaarten. Er zijn namelijk veel webshops die er gebruik van proberen te maken dat veel beginnende verzamelaars niet precies weten wat de waarde van de kaarten zijn.

Conclusie

Waar je het best Pokémon kaarten kan kopen hangt af van wat je zoekt. Het is echter altijd belangrijk om ervoor te zorgen dat je weet dat je bij een betrouwbare verkoper koopt en controleert of je niet te veel betaald.