Skip to main content

Er zijn verschillende producten beschikbaar om ervoor te zorgen dat jouw Pokémon kaarten niet beschadigen. Sleeves, Toploaders en albums beschermen jouw kaarten tegen een stootje.

Er zijn verschillende soorten sleeves. De goedkoopste sleeves zijn de zogeheten penny sleeves. Deze sleeves zijn erg zacht en beschermen de kaart tegen krasjes. Ook zijn er speciale Pokémon (soft)sleeves die wat steviger zijn en de kaart beter beschermen. Toploaders zijn harde plastic sleeves die de kaart ultieme berscherming bieden tegen stoten. Een combinatie van (soft)sleeves en toploaders zorgt ervoor dat de kaart zowel beschermt is tegen krassen als stoten.

Bekijk hier het huidige aanbod sleeves.

Pikachu & Eevee Album

Albums zijn beschikt om kaarten in op te bergen en te beschermen tegen krassen en stoten. Verzamelaars gebruiken vaak (soft)sleeves en albums in combinatie om grote hoeveelheden waardevolle kaarten te bewaren.

Bekijk hier het huidige aanbod albums.